Νέα - Ανακοινώσεις

Ανανεωμένος λέβητας Pellet - Ξύλου TKAN

Ανανεωμένος λέβητας Pellet - Ξύλου TKAN


Με ανανεωμένη εμφάνιση θα είναι από τη νέα σεζόν ο best-seller λέβητας βιομάζας της Radijator, διατηρώντας παράλληλα όλα τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Νέα μονάδα Radijator Compact 20

Νέα μονάδα Radijator Compact 20


Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την παραλαβή των νέων μονάδων pellet της εταιρίας Radijator. Η νέα μονάδα συμπυκνώνει όλη την τεχνογνωσία των προηγούμενων μονάδων pellet - ξύλου σε έναν λέβητα compact διαστάσεων. Διαθέτει υψηλή απόδοση και μικρές διαστάσεις, κάτι που την κάνει ιδανική για τοποθέτηση σε λεβητοστάσιο ή μπαλκόνι.

Ενημερώσεις

Επιδότηση εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου


Επιδότηση εγκαταστάσεων  Φυσικού Αερίου

Δημοσιέυτηκε στην εφημεριδα της κυβερνήσεως το ΦΕΚ που αφορά την επιδότηση για τις εγκαταστάσεις θέρμανσης με φυσικό αέριο.

Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες εδω.

Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ'οίκον


Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ'οίκον

Με τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», εξοικονομούμε χρήματα και ενέργεια, συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), ολοκληρώνοντας το θεσμικό πλαίσιο για την ενεργειακή απόδοση των κτηρίων, προχωράει, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μία δέσμη οικονομικών κινήτρων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων του οικιακού τομέα, μέσω του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον».

Πρόκειται για ένα συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κατοικιών που έχουν κατασκευαστεί πριν το 1980 (δηλαδή πριν την εφαρμογή του Κανονισμού θερμομόνωσης και άρα είναι θερμικά απροστάτευτα) και είναι χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας. Παρέχει κίνητρα στους ωφελούμενους να πραγματοποιήσουν τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις με στόχο να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους.

Από τις 88.368 αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στις τράπεζες πάνω από τις μισές έχουν λάβει προέγκριση δανείου, ενώ για τις 13.687 από αυτές, προϋπολογισμού 126,4 εκατ. ευρώ, έχουν ήδη εκδοθεί αποφάσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πως μπορείτε να αναβαθμίσετε ενεργειακά το σπίτι σας με επιδότηση μέχρι και 70%!

 

Τι καύσιμο να επιλέξω?


Τι καύσιμο να επιλέξω?

Ενα ερώτημα που βασανίζει εκατομύρια νοικοκυριά. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο ίσως βοηθηθείτε να απαντήσετε το προηγούμενο ερώτημα, έτσι ώστε νε επιλέξετε το καύσομο που ταιριάζει για το σπίτι σας.


Πατήστε στην εικόνα για να συνεχίσετε...

 

 Επικοινωνία

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

Μαιάνδρου 80, Εύοσμος Θεσσαλονίκης
Τηλ.: +30 2310 – 709.505 Φαξ: +30 2310 – 772.566
email:info@thermoland.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ:

Βόλου 19, Λάρισα
Τηλ.: 2410 – 238.686 Fax: 2410 – 238.686
email:larisa@thermoland.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ:

7ης Μεραρχίας 84, Κατερίνη
Τηλ.: 2351 – 079.094 Fax: 2351 – 079.094
email:katerini@thermoland.gr
Copyright 2012 Informatique All rights reserved.